CuriousMorty.be privacybeleid

Deze dienst wordt u aangeboden door Skill Games ApS (curiousmorty.be) - Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Denmarken. Btw-nummer: 32341128. De volgende voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen de serviceprovider (Skill Games ApS.) en de gebruiker.

Privacybeleid
  • Persoonlijk identificeerbare informatie
    We kunnen de volgende informatie verzamelen wanneer u zich aanmeldt via een aanbod van CuriousMorty.be: voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, kredietkaart- of bankkaartinformatie of andere betalingsgegevens, afhankelijk van uw betaalmethode.

• Technische informatie
    Wanneer een gebruiker toegang neemt tot een aanbod van CuriousMorty.be, verzamelen we mogelijk technische informatie over het toestel van de gebruiker, zoals het IP-adres dat de weergave van het aanbod van CuriousMorty.be heeft aangevraagd, het type besturingssysteem en de ID’s die aan het apparaat zijn gekoppeld.

• Aanmeldings- en enquête-informatie
    Alle informatie die u ons verstrekt en alle informatie die u kiest met ons te delen als onderdeel van uw gebruik van een CuriousMorty.be aanbod, kan worden opgeslagen zoals het werd ingevoerd.

• Cookies en webbakens
    Cookies zijn tekstbestanden die we in de browser van uw apparaat kunnen plaatsen om onze systemen in staat te stellen uw browser te herkennen, om functies zoals opslag van items tussen bezoeken door te handhaven, om u gepersonaliseerde CuriousMorty.be advertenties op websites van derden en mobiele applicaties te tonen, en om gepersonaliseerde advertenties van derden binnen bepaalde aanbiedingen van CuriousMorty.be mogelijk te maken. We kunnen Adobe Flash-cookies gebruiken om uw instellingen, voorkeuren en gebruik in verband met een aanbod van CuriousMorty.be te onthouden. Webbakens, duidelijke GIF's of soortgelijke technologieën zijn kleine stukjes code die we in een CuriousMorty.be aanbod kunnen plaatsen om gegevens over bezoekersgedrag te controleren en te verzamelen binnen het aanbod van CuriousMorty.be.
    We kunnen een bevestiging ontvangen wanneer u een e-mail van CuriousMorty.be opent, indien uw computer dergelijke mogelijkheden ondersteunt. We kunnen ook andere vormen van informatie bijhouden, zoals welke games gebruikers op locatie spelen, eventuele in-game-fouten, hoe lang onze gebruikers hebben deelgenomen aan een CuriousMorty.be aanbod, de laatste keer dat een gebruiker een aanbod van CuriousMorty.be aannam, gebruikersgedrag en gameplay. Ook of een gebruiker onze games, sweepstakes, wedstrijden of andere promoties via een aanbod van CuriousMorty.be heeft gewonnen, meting van respons op advertentieacties en andere analyses van CuriousMorty.be aanbiedingen.

• Sociale netwerksites
    Als u een aanbod van CuriousMorty.be opent via een sociale netwerksite van een derde partij, dan ontvangt CuriousMorty.be mogelijks informatie over uw profiel op sociale netwerken, inclusief maar niet beperkt tot de informatie die u publiekelijk beschikbaar stelt, uw sociale netwerksite gebruikers-ID, uw voor-, familie- en gebruikersnaam, en profiel- en omslagfoto's. Als u nieuwe leden uitnodigt voor uw sociaal netwerk of berichten verzendt via sociale spellen, enz., dan kunnen we de informatie verzamelen die aan die berichten is gekoppeld, inclusief de gebruikers-ID's, e-mailadressen en inhoud van de sociale netwerksites van uw vrienden.

• Mobiel
    Wanneer u via een mobiel apparaat toegang krijgt tot CuriousMorty.be aanbiedingen, dan ontvangen we mogelijks informatie over uw locatie (op basis van uw IP-adres) en uw mobiele apparaat, waaronder verschillende unieke ID's die aan uw apparaat zijn gekoppeld, hardwaretype, de versie van uw besturingssysteem en uw in-game-activiteit. We kunnen deze informatie gebruiken om u van gepersonaliseerde advertenties en andere inhoud te voorzien, waaronder advertenties en inhoud op basis van uw locatie.

• GEBRUIK EN VEILIGHEID VAN VERZAMELDE INFORMATIE
    1. We kunnen uw gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord gebruiken om u als gebruiker van een CuriousMorty.be aanbod te identificeren, om u van diensten te voorzien en om transacties te verwerken. We kunnen uw gebruikersnaam en icoon of profielfoto, indien van toepassing, gebruiken of weergeven voor rankings, wedstrijden of sweepstakes, chatidentificatie en/of topscores van games. We kunnen uw geboortedatum gebruiken om te bevestigen dat u in aanmerking komt om deel te nemen aan het aanbod van CuriousMorty.be.
    2. Onder voorbehoud van de voorwaarden van dit privacybeleid, kunnen we uw contactgegevens gebruiken om e-mailcampagnes en/of onze nieuwsbrieven ter promotie te verwerken en om u updates, beveiligingsmeldingen of administratieve berichten met betrekking tot aanbiedingen van CuriousMorty.be te sturen. Uw contactinformatie stelt ons in staat om u op de hoogte te houden van nieuwe functies, verbeteringen, oplossing van CuriousMorty.be aanbiedingsproblemen, om uw vragen aan de klantendienst te behandelen, en om u te informeren over nieuwe spelmogelijkheden, sweepstakes, wedstrijden, prijzen en/of speciale evenementen.
    3. Als de functie “Vertel een vriend” beschikbaar is in het kader van een bepaalde CuriousMorty.be aanbieding en u ervoor kiest om hieraan deel te nemen, dan wordt uw e-mailadres gedeeld met de persoon aan wie u de CuriousMorty.be aanbieding stuurt via deze functie. We kunnen een IP-adres gebruiken om de juiste versie per land van een CuriousMorty.be aanbod aan een gebruiker te tonen, of om de toegang tot de site te beperken voor gebruikers die onze gebruiksvoorwaarden hebben geschonden.
    4. We gebruiken cookies en andere technologieën, zoals identificeerders van mobiele apparaten, om uw ervaring met CuriousMorty.be aanbiedingen te verbeteren. Met deze technologieën kunnen wij onze partnerprogramma's beheren en u voorzien van aangepaste inhoud of aanbiedingen, zoals gepersonaliseerde CuriousMorty.be advertenties op andere websites en mobiele applicaties, en gepersonaliseerde advertenties van derden in het kader van bepaalde CuriousMorty.be aanbiedingen. Door cookies kan u zich ook automatisch aanmelden wanneer u een aanbod van CuriousMorty.be opent. Cookies bieden ook andere operationele activiteiten aan in het kader van een CuriousMorty.be aanbod.
    5. We kunnen de verzamelde informatie gebruiken om geaggregeerde, geanonimiseerde statistieken over onze gebruikersgemeenschap te berekenen om ons aanbod van CuriousMorty.be te verbeteren, of voor veiligheidsdoeleinden.
    6. Als u een sociaal spel opent, dan kunnen we uw profiel-ID van sociaal netwerksites gebruiken om uw account van een sociale netwerksite te koppelen aan uw activiteiten binnen het sociale spel of om gepersonaliseerde CuriousMorty.be advertenties op de sociale netwerksite te bieden. We kunnen uw voor-, familie- en gebruikersnaam en -foto die beschikbaar zijn op de sociaal netwerksite gebruiken om u te identificeren op de sociale netwerksite-account die u hebt gekoppeld aan uw activiteiten binnen het sociale spel, evenals voor de doeleinden van rankings, wedstrijden, sweepstakes, game-topscores en/of identificatie van uw sociaal netwerk.
    7. Als u een sociaal spel opent en ons contactgegevens van een ander verstrekt met als doel informatie te leveren via een sociaal spel, dan kunnen wij deze informatie gebruiken om contact op te nemen en, indien nodig, deze persoon eraan te herinneren dat hij of zij werd uitgenodigd om deel te nemen aan een sociaal spel of inhoud ontving via een sociaal spel. Iedereen die uitgenodigd werd krijgt de mogelijkheid om geen verdere uitnodigingen van CuriousMorty.be te ontvangen.
    8. Wij van CuriousMorty.be nemen maatregelen om de informatie die we verzamelen te beschermen tegen verlies, diefstal, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging.
  • HET DELEN VAN INFORMATIE
    We kunnen klantinformatie delen zoals hieronder beschreven.
    1. Bescherming van CuriousMorty.be en anderen
      We kunnen uw informatie vrijgeven indien er sprake is van een overtreding van de gebruiksvoorwaarden of andere overeenkomsten; als we van mening zijn dat de wet het vereist; of indien nodig om de rechten, eigendommen of veiligheid van CuriousMorty.be, onze klanten of anderen te beschermen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met entiteiten voor het opsporen van fraude, voor bescherming en voor reductie van kredietrisico.
    2. Cookies, online advertenties en analyses
      Gelieve u te richten tot de instellingen en help-sectie van uw browser voor informatie over het blokkeren, wissen of het op de hoogte gebracht worden van cookies. Echter, omdat cookies u in staat stellen om gebruik te maken van enkele essentiële functies van CuriousMorty.be, raden we u aan om cookies ingeschakeld te laten.
    3. Mobiele advertenties
      De meeste mobiele apparaten bieden de mogelijkheid om u te onttrekken uit het verzamelen en gebruiken van informatie uit de apps die u gebruikt met als doel het weergeven van advertenties die zijn afgestemd op uw interesses. Raadpleeg de instellingen van uw apparaat voor meer informatie en om deze keuzes toe te passen.
    4. Sociale spellen
      Met betrekking tot sociale spellen kan u uw eigen sociale netwerkprivacyvoorkeuren beheren via uw sociale netwerksite-account.
  • OPSLAGPERIODE
    De informatie wordt opgeslagen gedurende de wettelijk toegestane tijd. Ook verwijderen we de informatie wanneer deze niet langer nodig is. De periode is afhankelijk van de aard van de informatie en de reden voor opslag. Het is daarom niet mogelijk om een algemeen tijdschema op te geven voor wanneer de informatie wordt verwijderd.

• INZICHT EN KLACHTEN
    U hebt het recht om te weten welke persoonlijke informatie wij over u verwerken. U kan ook op elk moment bezwaar aantekenen wanneer deze informatie gebruikt wordt. U kunt ook uw toestemming voor de verwerking van uw informatie intrekken. Indien de informatie die wij over u beschikken onjuist is, dan heeft u het recht om de fout te corrigeren of te verwijderen. Vragen kunnen worden gesteld via onze klantenservice. Als u een klacht heeft over onze verwerking van uw persoonlijke gegevens, dan hebt u ook de mogelijkheid om contact op te nemen met het Data Protection Agency.

• SPONSORS, ADVERTEERDERS EN DERDEN
    CuriousMorty.be aanbiedingen kunnen u toestaan om met informatie te spelen of informatie te delen via sociale media (bijvoorbeeld door in te loggen via een sociale media-account of door de knop "Vind ik leuk" te gebruiken) of kunnen linken bevatten naar sociale-mediaservices of andere derden. Het gebruik van deze functies en koppelingen is onderworpen aan het privacybeleid van die bedrijven en uw instellingen voor die diensten.
    CuriousMorty.be heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt ingediend bij of wordt verzameld door sociale netwerken of andere derde partijen. We moedigen u aan om het privacybeleid van derden te bekijken om inzicht te krijgen in de manier waarop uw informatie kan worden verzameld en kan gebruikt worden door dergelijke derden.
    De site kan links bevatten naar websites van sponsors, adverteerders of andere derden die niet het eigendom zijn van of worden beheerd door CuriousMorty.be. Door deel te nemen aan een wedstrijd, proeflidmaatschap of andere zaken georganiseerd door CuriousMorty.be accepteert u co-registratie advertentie die uitsluitend wordt beheerd door derden.
    Het opnemen van, linken naar of toestaan van het gebruik of de installatie van een site van derden, applicaties, software, inhoud of reclame impliceert geen goedkeuring of bekrachtiging ervan door CuriousMorty.be.
    CuriousMorty.be heeft geen controle over, en neemt geen verantwoordelijkheid voor, de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van derden. Door de site te bezoeken of te gebruiken, stemt u ermee in om CuriousMorty.be vrij te stellen van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van websites, inhoud, services of software van derden die via de site worden geopend.
    Uw communicatie of omgang met, of deelname aan promoties van, sponsors, adverteerders of andere derden die via de site worden gevonden, is uitsluitend tussen u en dergelijke derden.
    U stemt ermee in dat CuriousMorty.be niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld kan worden voor verlies of schade van welke aard dan ook die is opgelopen als gevolg van omgang met dergelijke sponsors, derden of adverteerders, of als gevolg van hun aanwezigheid op de site.

• KINDEREN
    CuriousMorty.be aanbiedingen zijn zo ontwikkeld om het verzamelen en gebruiken van "persoonlijke informatie”, zoals gedefinieerd in de Children's Online Privacy Protection Act ("COPPA"), van kinderen onder de 18 jaar te voorkomen, tenzij voor de ondersteuning van interne operaties. We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen. Als u jonger bent dan 18 jaar, dan mag u zich niet registreren voor een account of anderszins persoonlijke informatie aan ons verstrekken.
    CuriousMorty.be respecteert de privacy van ouders en kinderen en verbindt zich ertoe om te voldoen aan COPPA. Als een ouder van mening is dat zijn of haar kind persoonlijke informatie heeft verstrekt aan CuriousMorty.be, dan kan hij of zij contact met ons opnemen via e-mail of per post: Skill Games (jonger dan 18), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Denemarken. We zullen stappen ondernemen om de informatie onmiddellijk te verwijderen wanneer we erachter komen dat deze betrekking heeft op een persoon jonger dan achttien. We erkennen het belang van het beschermen van de privacy van kinderen en moedigen ouders aan om regelmatig de online-activiteiten van hun kinderen in het oog te houden en te controleren.

• OVEREENKOMST MET HET GRUWELIJKETUIN-BELEID
    Door toegang te nemen tot en/of gebruik te maken van een van de aanbiedingen van CuriousMorty.be, geeft u aan dat u dit privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden begrijpt en dat u ermee instemt. Als u niet akkoord gaat met ons beleid, dan verzoeken wij u geen gebruik te maken van wat CuriousMorty.be te bieden heeft.